Fjalëkalimi duhet të ketë 8-14 karaktere, ku të përfshihen shkronja dhe numra, një prej shkronjave duhet të jetë kapitale.
Harruat Fjalëkalimin?
Shënime:
Për të përdorur shërbimin Fatura Elektronike ju lutem plotësoni Formularin e Aktivizimit të Shërbimit Fatura Elektronike pranë dyqaneve Zona PLUS.
Pasi të keni plotësuar Formularin ju lutemi vendosni numrin tuaj të telefonit, krijoni fjalëkalimin tuaj dhe klikoni mbi butonin Hyr.
Nëse nuk jeni regjistruar ende ju do të drejtoheni në faqen e regjistrimit të detajeve personale për shërbimin